Lyse Entreprenør AS ble etablert i juni 2015, Forretningsideen var å tilby forskalings- og betongarbeid i det private markedet. 
Tjenestespekteret er siden utvidet til også å innbefatte grunn-, grått/grøntarbeid samt driftsoppdrag på vei, og vi leverer nå både til private og offentlige kunder.

Vi er lokalisert i Os i Hordaland, og vi utfører foreløpig oppdrag primært i nærområdet. Men vi har ikke lagt geografiske begrensninger på oss selv, så resten landet er også ønskelig for oppdrag. 
Samlet teller selskapet 8 ansatte, som besitter en unik erfaring og kompetanse. Vi har også en moderne bil og utstyrspark, som gjør oss i stand til å påta oss store og komplekse prosjekter. Vår styrke ligger i en effektiv organisasjon med korte beslutningslinjer. Alle tar aktivt del i arbeidet med å finne de beste løsningene både med tanke på kvalitet, HMS, fremdrift og økonomi.

Med slagordet «Kvalitet for fremtiden», er selvfølgelig målet et resultat alle parter kan være stolte av og som varer inn i fremtiden.

Vi er godkjent for ansvarsrett i tiltaksklasse 1

ansvarsrett-sort