Om oss

Lyse Entreprenør AS ble etablert i juni 2015, for å tilby betong- og forskalingsarbeid til det private markedet.

Tjenestespekteret ble siden utvidet til også å innbefatte grunn-, grått/grøntarbeid samt driftsoppdrag på vei, og vi har levert både til private og offentlige kunder.

Nå har fokuset vårt landet ned på driftstjenester, og det er disse tjenestene vi i dag tilbyr. Men vi kan fortsatt, via samarbeidspartnere, tilby bygg og anleggstjenester.

Vi er lokalisert i Os i Hordaland, og vi utfører foreløpig oppdrag primært i nærområdet. Men vi har ikke lagt geografiske begrensninger på oss selv, så resten landet er også ønskelig for oppdrag.

Samlet teller selskapet 4 ansatte, med lang erfaring og bred kompetanse. Vi har også en moderne utstyrspark, som gjør oss i stand til å påta oss store og komplekse prosjekter.

Vår styrke ligger i en effektiv organisasjon med korte beslutningslinjer. Alle tar aktivt del i arbeidet med å finne de beste løsningene både med tanke på kvalitet, HMS, fremdrift og økonomi.

Med slagordet «Kvalitet for fremtiden», er selvfølgelig målet et resultat alle parter kan være stolte av og som varer inn i fremtiden.

null
Jan Einar Strand
Administrasjon
null
Bård Erik Nævdal
Salg
null
Kai-André Fyllingsnes
Produksjon