Om oss

Vi leverer betongtjenester og driftstjenester for private, næring og det offentlige. Vi leverer også driftstjenester som snøbrøyting, salting og diverse vaktmester- og vedlikeholdstjenester.

Kontakt oss

Lyse Entreprenør AS ble etablert i juni 2015, for å tilby forskalings- og betongarbeid til det private markedet.

Tjenestespekteret er siden utvidet til også å innbefatte grunn-, grått/grøntarbeid samt driftsoppdrag på vei, og vi leverer nå både til private og offentlige kunder.

Vi er lokalisert i Os i Hordaland, og vi utfører foreløpig oppdrag primært i nærområdet. Men vi har ikke lagt geografiske begrensninger på oss selv, så resten landet er også ønskelig for oppdrag.

Samlet teller selskapet 7 ansatte, med lang erfaring og bred kompetanse. Vi har også en moderne utstyrspark, som gjør oss i stand til å påta oss store og komplekse prosjekter.

Vår styrke ligger i en effektiv organisasjon med korte beslutningslinjer. Alle tar aktivt del i arbeidet med å finne de beste løsningene både med tanke på kvalitet, HMS, fremdrift og økonomi.

Med slagordet «Kvalitet for fremtiden», er selvfølgelig målet et resultat alle parter kan være stolte av og som varer inn i fremtiden.

Lyse Entreprenør er godkjent opplæringsbedrift for lærlinger innen betongfaget.

Ta kontakt om du ser etter læreplass.

Høres dette interessant ut? 
Legg igjen info, så tar vi kontakt!

Kontakt oss
 • Kjapt, professionellt og vel utført arbeid til avtalt tid.
  Meget fornøyd med nytt kjellergulv, inngangsparti og støttemur for pipe.
  Anbefales.

  Daniel G.

 • Linda K.

 • Geir T.

Har du spørsmål? 
Ikke nøl med å ta kontakt!
  © Lyse Entreprenør AS
  Utviklet av:
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram