Om oss

Lyse Entreprenør AS ble etablert i juni 2015, for å tilby betong- og forskalingsarbeid til det private markedet.

Tjenestespekteret ble siden utvidet til også å innbefatte grunn-, grått/grøntarbeid samt driftsoppdrag på vei, og vi har levert både til private og offentlige kunder.

Lyse Entreprenør AS er nå navnet på vårt Holdingselskap, og datterselskapet Lyse Drift AS har landet ned på leveranse av diverse driftstjenester på vei.

Vi er lokalisert i Os i Vestland, og vi utfører foreløpig oppdrag primært i nærområdet. Men vi har ikke lagt geografiske begrensninger på oss selv, så resten landet er også ønskelig for oppdrag.

Samlet teller selskapet 2 helårsansatte, med lang erfaring og bred kompetanse, samt ytterligere 10 ansatte på vintertid. Vi har en moderne utstyrspark, som gjør oss i stand til å påta oss de fleste driftstjenester.

Vår styrke ligger i en effektiv organisasjon med korte beslutningslinjer. Alle tar aktivt del i arbeidet med å finne de beste løsningene både med tanke på kvalitet, HMS, fremdrift og økonomi.

Med slagordet «Kvadrat for kvadrat», er selvfølgelig målet et resultat alle parter kan være stolte av uten å gape over for mye av gangen.

null
Jan Einar Strand
Administrasjon
null
Bård Erik Nævdal
Salg