Samfunnsansvar

Vi leverer betongtjenester og driftstjenester for private, næring og det offentlige. Vi leverer også driftstjenester som snøbrøyting, salting og diverse vaktmester- og vedlikeholdstjenester.

Kontakt oss

Lyse Entreprenør og samfunnet

Som en synlig lokal aktør er vi opptatt av vårt lokale samfunnsansvar. Dette håper vi vil bidra til bærekraftig utvikling.
Vi ønsker å bidra til lokalsamfunnet ved å sponse ulike lokale idrettslag, enkeltpersoner og diverse foreninger. Ta gjerne kontakt med oss for en prat, så ser vi om vi kan hjelpe deg eller din forening.

Os er en kommune i vekst, som skaper økt press på naturressursene. Det er derfor viktig å tenke miljø og økonomi i alle utbyggingsprosjekter hvor vi deltar.Befolkningsvekst skaper også behov for arbeidsplasser, og norsk arbeidsliv er preget av ryddighet og gode arbeidsforhold. Likevel er sosial dumping og useriøsitet et problem i vår bransje. Virksomheter som driver systematisk i strid med lover og regler undergraver vårt renome og konsekvensene er alvorlige både for arbeidstakere som blir berørt og for bransjer generelt. Vi tilstreber ryddige forhold for våre ansatte, og ønsker å skape flere arbeidsplasser enn de vi allerede har skapt lokalt her i Os.

Lyse Entreprenør tilstreber å ta vårt samfunnsansvar, ved å tenke gjennom og ta hensyn til, disse utfordringene, i alt vi gjør. Vi er godkjent opplæringsbedrift for lærlinger innen betongfaget.

Har du spørsmål? 
Ikke nøl med å ta kontakt!
    © Lyse Entreprenør AS
    Utviklet av:
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram